Reserveren

Boek rechtstreeks, Beste prijs

Aankomst
Vertrek
Boek hier

Logeer bij ons, voel je thuis

Dit prachtige 3 sterren hotel met zijn 16 ruime en moderne suites biedt een unieke verblijfsformule op slechts 100 meter van het strand en de zee. Het hotel bevindt zich in het centrum van Westende-bad, de familiebadplaats bij uitstek met zijn gezellige wandeldijk, winkels, restaurants en tea-rooms. De moderne suites hebben een aparte slaapkamer, een badkamer met bad/douche en apart toilet, een open woonkamer en een balkon.

Alle accommodaties van Belcasa Suitehotel  beschikken over een volledig ingerichte keuken met 4 kookplaten, koffiezet, microgolfoven, koelkast en ingebouwd vriesvakje. Elke suite is tevens voorzien van een zetelbank en een flatscreen TV. Lakens en handdoeken zijn aanwezig, een haardroger eveneens. U kan indien gewenst ook genieten van een heerlijk uitgebreid ontbijt in onze gezellige ontbijtruimte.

Bekijk onze suites

Suites

 / 
Aparte slaapkamer

Suite

Gratis WiFi

Junior Suite

2 badkamers

Master Suite

Highlights

Faciliteiten

Elk kamertype, dus zowel onze Suite, Juniorsuite als Mastersuite is voorzien van een eigen kluisje op de kamer, en een grote flat screen TV met talloze zenders.

Gratis wifi

Wij bieden onze gasten gratis Wifi aan, zodat u ook op vakantie in contact kunt blijven met vrienden en familie, en mocht het nodig zijn, kan u uw werkzaamheden in alle rust verderzetten.

Private parking

Het hotel beschikt over private parkeerplaatsen. U kan een staanplaats reserveren indien gewenst.

Ingerichte keuken

Alle accommodaties van Belcasa-suitehotel beschikken over een volledig ingerichte keuken met elektrische kookplaten, microgolfoven, koffiezet en koelkast. 

Bekijk ons volledig aanbod

Deel onvergetelijke momenten met family en vrienden

Sfeervol cocoonen en onthaasten

Te koop, nieuwbouw, jaarverhuur, seizoensverhuur