Boek hier

Contact & ligging

Heeft u een vraag/opmerking? Aarzel dan niet en neem contact met ons op via onderstaand contactformulier.

Belcasa Suitehotel

Meeuwenlaan 30,
8434 Westende
België

Routebeschrijving
T.+32.59 310 710

Neem contact op

Praktische info

Zaken die betrekking hebben met het onthaal, de sleutelafgifte en receptie gaan door op volgend adres:

Belcasa Suitehotel
Meeuwenlaan 30,
8434 Westende-Bad (BE)

Wat is er makkelijker dan alle parkeerstress te vermijden en uw wagen met een gerust gevoel op zijn eigen plekje te parkeren? Privé parking op 50 meter van het hotel kan gereserveerd worden.

Wat een luxe!

Volg de E40 naar de Diksmuidestraat/N369 in Middelkerke. Neem afrit 4-Middelkerke vanaf de A18/E40. Ga verder op de Diksmuidestraat/N369. Neem de N325, Brouwerijhofstraat, Kousestraat en Westendelaan/N318 naar de Meeuwenlaan. 

Na het ophalen van de sleutels in de Meeuwenlaan, kan u rechtsaf slaan, de Henri Jasparlaan op. Weg vervolgen naar de Paul Grossettilaan. Sla dan linksaf naar de Essex Scottishlaan. Sla dan opnieuw linksaf naar de Doornstraat.

Het dichtstbijzijnde treinstation naar Westende is dat van Oostende. Hier kan u de kusttram richting Knokke-Oostende-De Panne nemen. Afstappen doet u aan de halte “Westende-Bad”. Daarna wandelt u naar het Belcasa-Suitehotel (120 meter, 1 min) waar u de sleutels van uw appartement kan ophalen. Vervolgens kan u opnieuw de tram in dezelfde richting nemen. U stapt de volgende halte af “Westende Sint-Laureins”. Daarna steekt u het kruispunt over richting Doornstraat (200 meter, 2 min).

Omdat de tijden en routes af en toe (al dan niet tijdelijk) veranderen, adviseren wij steeds om de website van De Lijn te gebruiken. Met deze website beschikt u altijd over de actuele gegevens, alsook de prijs en de totale reistijd.